Webb-kurs Göteborg hösten 2012

av Maria Wallin den 29 augusti, 2012

i Webbkurs Gtb

Vi välkomnar studenter, ”brukare” och yrkesverksamma – som socialarbetare, lärare – samt verksamma inom brukar/funktionshinderrörelsen till:

Webb steg 1
För dig som inte har så stor vana vid sociala medier, vid att blogga eller göra hemsidor. Här får du lära dig grunderna.

4 tillfällen: start 3 oktober, samt den 10, 17 och 24 oktober.

Webb steg 2
För dig som hann lära dig en hel del i Steg 1, för dig som redan har datorvana och dig som gick SocialAktions webb-kurs i våras.
Vi tittar på varandras och våra organisationers hemsidor och försöker utveckla dem, vi bloggar och blir bekväma med webb-publicering.

3 tillfällen för uppföljning/fördjupning.
Start efter höstlovet: den 7 november, samt den 14 och 21 november.

Lokal ABF:s tillgängliga datasal, Södra Allégatan 1 B, våning 1 (hpl Järntorget).

Tid Projektet bjuder på fika kl 14.30 i entrén. Cirkeln startar kl 15.00–17.00, med möjlighet att jobba kvar på egen hand ännu en timma.

Kursledare är Stian Rødven Eide stian@gnutiken.se som ledde cirkeln i våras – det han inte kan om webb-publicering behöver man inte kunna! Och Margita Persson margita@vagenut.coop från Karins Döttrar/VägenUt! Margita gick kursen i våras, hon är fotograf och konstnär och van cirkelledare.

Anmälan och frågor till cirkelledarna eller: maria.wallin@socialpolitik.com 070-207 22 22 men enklast anmäler du dig här: Anmälan!.

Webb-kursen är den del i Arvsfondsprojektet SocialAktion, där tidskriften SocialPolitik samarbetar lokalt i Göteborg med bl a Unga rörelsehindrade, Stiftelsen Gyllenkroken, Familjevårdsstiftelsen, SFSA Socialarbetare för social aktion, Fontänhuset och VägenUt!.
Projektet har kursverksamhet även i Stockholm.

Kommentarer är avstängda för den här posten.

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: