Om oss

Arvsfonden SocialAktion håller seminarier och konferenser, men bedriver framför allt cirkelverksamhet.
Välkomna är studenter, personer med egen erfarenhet av marginalisering och diskriminering, brukarorganisationer och yrkesverksamma. För möten kring skrivande, webbpublicering och retorikskola. I syfte att nå ut med erfarenheter, göra sin röst hörd, påverka och fördjupa samhällsdebatten.

SocialAktion är ett Arvsfondsprojekt » som fr o m i höst även finns i Malmö/Lund och som pågått sedan januari 2012 i Stockholm och Göteborg. I ett samarbete mellan SocialPolitik och våra samarbetspartners »

Under 2012 genomförde vi skrivarcirklar, kurser i webbpublicering, retorikskola samt arbete kring denna webbplats och digitala torg.

Nu i våras 2013 gavs retorikskolan, precis som år 1 i både Stockholm och Göteborg. En skrivarcirkel med inriktning webb rullade vidare i Stockholm.
I Göteborg höll vi i Föräldracirkel för familjehemsföräldrar och biologiska föräldrar som har eller har haft sina barn omhändertagna av samhället kring skrivande och webbpublicering. Samt en skrivarcirkel för kvinnor med funktionsnedsättning.

Nu är till hösten 2013 fortsätter vi våra kursaktiviteter på bred front. En skrivarkurs i samarbete med Makalösa föräldrar startar den 2 oktober. En skrivkurs med sikte på en antologi på temat Bemötande i Göteborg.

Från och med i höst finns Socialaktion även i Lund/Malmö. Förutom en retorikcirkel planeras en skrivkurs.

Här kan du läs mera om våra aktuella kurser »

Läs mera på vår projektsida » eller om vår projektidé ». Läs även om våra skribenter » på denna webbplats.

Ansvariga för Social Aktion Nu:

Maria Wallin, projektledare. Foto: Anders Löwdin

Maria Wallin, Projektledare
Redaktör och ansvarig utgivare för tidskriften SocialPolitik.som getts ut av den ideella Föreningen Socialpolitisk debatt under 19 år.Länk till Maria Wallins ledare i SocialPolitik.
Läs några andra inlägg här.
Kontakta Maria här

Anders Löwdin, Webbmaster. Foto: Ewa Malmsten Nordell

Anders Löwdin, Webbmaster
Anders är frilansfotograf och webbtekniker. Han är flitig på Internet och ansvarig för tekniken på denna webbplats. Du kan hitta hans bilder! Kontakta Anders här!

Kommentarer är avstängda för den här posten.

{ 2 trackbacks }