Det är jag som är Anne

av Anne Skåner den 25 mars, 2012

i Skribenter, Skrivarverkstad Sthlm

Hej Jag heter Anne Skånér och har varit ordförande i Riksförbundet Samhällets Styvbarn. Dessförinnan satt jag i styrelsen. Verksam inom Styvbarn och varnvårdsfrågan var jag  i åtta år. Jag är också en av dem ingått i utredningen Vanvård inom den socialabarnavården, var bland de första som intervjuades. Har en bakgrund för övrigt som journalist/filmare. Utbildad som medialärare för gymnasiet. Som medialärare har jag arbetat i 11 år. Nu försöker jag ta konsekvenserna av min erfarenhet genom att ordna utbildningar, föreläsa etc inom temat Vanvård och lite extra betoning på genusperspektivet. Har en del ideer och tankar om hur man skulle kunna arbetat med socialt utsatta kvinnor/mödrar. Jobbar på att skapa en barn- och Ungdomsrörelse som kanske hamnar i Riksdagen. För övrigt skriver jag på den här sidan, min egen blogg och lite annat. Har två barn varav bägge vuxna, samt en hund som heter Axel.

Min blogg hittar ni på den här länken

Här hittar ni det jag skrivit på denna blogg!

Kommentarer är avstängda för den här posten.

Previous post:

Next post: