Retorikskola ”Berättandets kraft” vt 2013

Vill du bli bättre på att tala och nå ut med ditt budskap?

SocialAktions retorikskola ”Berättandets kraft” är till för dig som vill bli bättre på att göra din röst hörd i olika sammanhang, stora som små.

Vi undersöker berättandets kraft, rösten och kroppsspråket, övar oss i att hantera talängslan och skapa dramaturgi samt lär oss olika sätt att framföra berättelser för andra. Din egen unika historia är det viktigaste verktyget, och vi arbetar med att hitta styrkan i berättandet, behålla makten över berättelsen och undvika offer- eller krigarroller. Kursen passar både dig som vill tala inför publik och dig som vill stärkas i att föra din talan i andra sammanhang, t.ex. i möten med myndigheter, vården eller i vardagslivet. Du kan gå kursen antingen i Göteborg eller i Stockholm.

Kursledare: Anneli Jäderholm, brukarprofessionell föreläsare med erfarenhet av psykisk ohälsa, samt Linda Weichselbraun, journalist och handledare i dokumen-tärt berättande. Kursavgift: 175 kr om du har jobb, annars 100 kr. I kursavgiften ingår en prenumeration på tidningen Socialpolitik. (Om avgiften är ett hinder, kontakta projektledningen.)

Kursdatum våren 2013:
Göteborg [Fullbelagd]
Vi träffas kl. 13 – 17 vid fyra tillfällen.
Du ska kunna närvara på samtliga träffar:
Torsdag 11 april, Fredag 12 april,
Torsdag 25 april samt Fredag 26 april.
Plats: Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12, karta!

Stockholm [Fullbelagd]
Vi träffas kl. 11 – 15:30 vid fyra tillfällen.
Du ska kunna närvara på samtliga träffar:
Lördag 13 april, Söndag 14 april
Lördag 27 april samt Söndag 28 april
Plats: Rainbow Sweden,
Magnus Ladulåsgatan 24 på Södermalm, karta!

» Kursblad (pdf)

Kommentarer är avstängda för den här posten.

{ 1 trackback }