Att sprida ut

av Hanna LE den 20 april, 2012

i Blogg, Webbkurs Gtb

Hej, jag är en av deltagarna på webkursen i Göteborg. Dagens uppgift, att göra ett inlägg på Social Aktion.nu, sätter igång tankar.

För mig finns det många olika sidor av tanken om att sprida ut.

Sprida viktiga erfarenheter, kunskap. Sprida en övertygelse. Sprida ut sitt privata liv. Frågan jag måste ställa mig är vad vill jag sprida ut, vad är syftet och hur landar det.

Var tar tankarna vägen ute i cyberrymden.

I mitt arbete på Familjevårdsstiftelsen i Göteborg är en av de viktigaste bitarna att dela med varandra. Att dela med de familjer och familjehem vi jobbar med hur vi har det i vårt gemensamma arbete och om vi gör det vi ska. Det gör vi tillsammans när vi ses. Hur förhåller sig då dela med varandra och sprida till varandra…

Sprida kan ses som en form av att dela med varandra. Men då jag inte ser den eller de som tar emot mina tankar infinner sig en osäkerhet. Återigen, var landar det.

 

 

Kommentarer är avstängda för den här posten.

Previous post:

Next post: